Bosklassen DAG 2 - avond

Hier zijn we met onze laatste update van dag 2.

Het waren geen scampi's of kaaskroketjes als voorgerecht, maar een heerlijk, gezond soepje met allerlei groenten (wortel, prei, knolselder,...) vergezeld met vermicelli-sliertjes. Hmmm, dat smaakte wel, hoor!

Als hoofdgerechtje kregen we vandaag, dat met veel gejuich onthaald werd, vol-au-vent mét FRIETJES! Velen namen daar ook nog een gezond slaatje bij met geraspte worteltjes, tomaatjes, komkommer en/of sla. Tot zelfs 3x hebben we sommige bordjes mogen vullen.

Ons diner werd afgesloten met een frisse chocoladepudding.

Na het lekker eten gingen we naar ons activiteiten-lokaal. Daar maakten we eerst een korte video voor jullie en daarna keken we naar Karrewiet. Zo werden we toch nog een beetje op de hoogte gehouden van de actualiteit. Jammer genoeg werd er niets gezegd over Jurgen Konings, want ook hier wordt er naarstig gezocht tijdens onze uitstappen. :-)

Om deze tweede dag af te sluiten zijn we nog even naar de speeltuin geweest en ook naar het tennisveld waar ze tussen 2 vuren speelden. Het was bijna zo spannend als een match met onze Rode Duivels!

Momenteel zijn ze nog Weerwolven aan het spelen op de gang, daarna nog onze 'gang-meeting' (zo heeft Sylvie het mooi verwoord vandaag) en dan huppakee naar dromenland!

Tot morgen allemaal!Recente berichten
Archief